Kurs & konferanse

Skal du arrangere kurs eller konferanse? Års- eller styremøte? Eller planlegger dere kanskje kick-off eller teambuilding? Uansett anledning: Du er kommet til rett sted.

Et levende konferansesenter

Ved foten av fjellet, bare noen skritt fra alt Oppdal har å by på, finner du Skifer. Med seks møterom – det største med kapasitet på 400 personer, 177 hotellrom og nærhet til endeløse opplevelser, tør vi påstå at vi er et godt valg for de fleste typer møter, små som store.

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat og et godt tilbud på kurs og konferansepakker.

Annika Malmer

Sales Manager

Fakta om Skifer

0

Time fra Trondheim

Lokale smaker

0

Timer fra Oslo

Velværeavdeling

0

Timer fra Kristiansund

Aktiviteter

0

Hotellrom

Peiskos

0

Møterom

Gratis softis

Våre konferanselokaler

Moderne møtelokaler, en behagelig seng og skikkelig servering – det kan de fleste konferansehotell skilte med. Vi har lyst til å være konferansehotellet som tilbyr mer. Bedre. Noe som strekker seg ut over det dere forventer. For vi tror at de beste idéene, de du kanskje ikke ville fått ellers, de oppstår utenfor møterommet. Langt fra laptopen og mobiltelefonen. Og det er de idéene vi har lyst til å tilrettelegge for, de beste. Kanskje får du dem i skibakken? Eller i baren? Mens du svever i zipline 40 meter over elva Driva, speider etter moskus eller spiller minigolf med kolleger?

Vår storstue Skifersalen kan leies i sin helhet, og kan også deles opp i tre deler.

Rommet har fått navn fra den karakteristiske skifersteinen, som gjenspeiler både Oppdals natur og hotellet. Det allsidige rommet – med innebygd scene – er ideelt for en rekke arrangementer, fra konferanser til kulturelle begivenheter.

22

Runde bord

400

Kino

245

Klasserom

306

m2

Storskrymten

Det opplagte valget for viktige avgjørelser – uansett om du skal ha workshop, styremøte eller noe annet.  

Rommet er oppkalt etter den mektige fjelltoppen på Dovrefjell med samme navn: Storskrymten, med sine majestetiske 1 985 moh. Rommet symboliserer styrke og stabilitet, og skaper en ideell setting for konferanser og møter som ønsker å nå nye høyder.

50

Kino

30

Klasserom

18

Hestesko

43

m2

Uavhengig av hva du arrangerer, er Sletthøa et godt valg av rom.

Rommet er oppkalt etter det majestetiske fjellet Sletthøa i Oppdal. Med sin imponerende høyde på 1 686 meter over havet, byr Sletthøa på et enestående utsyn mot Tythøa og Dovrefjell. Rommet passer like godt til styremøter som til kurs.

16

Styrebord

28

Kino

27

m2

Styremøte eller kurs? Her ligger alt til rette for en produktiv dag.

Rommet er oppkalt etter det majestetiske fjellet med samme navn i Oppdal. Med sin imponerende høyde på 1 700 meter over havet, representerer Skardkollen styrke og utholdenhet. Rommet passer like godt til styremøter som til kurs.

16

Styrebord

28

Kino

24

m2

Møteplass og boltreplass

Skifers inspirerende beliggenhet gjør det meste mulig – og vi hjelper deg mer enn gjerne med å skreddersy et opplegg som passer akkurat din gruppe.

Har du spørsmål om hvilke aktiviteter vi kan organisere for dere? Listen er lang, og den får du om du tar kontakt med oss på telefon (+47) 73 60 50 80 eller e-post q.skifer@strawberry.no.