Sove

Vi har 177 innbydende dobbeltrom i duse naturfarger, med totalt 352 senger. Vi har lagt stor vekt på kvalitet og komfort, derfor er alle rommene utstyrt med Dux-madrasser og behagelige dyner. 

Med en fantastisk utsikt mot fjellheimen som omkranser Oppdal, er dette med på å gi energi til en ny dag. Hotellet har fire romkategorier – enkeltrom, dobbeltrom, familierom og en suite. 23 av rommene er universelt utformet. Alle rommene våre er selvfølgelig røykfrie.

Enkelt-/dobbeltrom

Rommene er praktisk innredet, og har enten dobbeltseng eller to separate senger. Vi tilbyr rom med parkett eller teppe. Baderommet er lyst og moderne innredet med romslig dusjløsning.

Familierom

Våre familierom har plass til to voksne og to barn i køyeseng. Køyesengene er 140 cm lange og har vektbegrensning på 40 kg. De er egnet for barn opptil ni år. Rommene har også en 160 cm bred dobbeltseng, tv, skrivebord, to stoler og et lite bord. Badet er lyst og har badekar og hårføner. For større familier kan vi tilby tilknytningsrom. Ta kontakt med oss for mer informasjon om disse rommene.

Superior Room

Våre Superiorrom er 23 kvadratmeter store med en 160 cm bred dobbeltseng. Rommene er utstyrt med tv, skrivebord, et lite rundt bord og to stoler. På rommet finner du te og kaffe, minikjøleskap og morgenkåper. Baderommet er lyst, og har badekar, hårføner og kroppspleieprodukter.

Suite

Ønsker du å unne deg litt ekstra, anbefaler vi vår flotte SkiferSuite i 4. etasje. Her finner du en salong og spiseplass for inntil åtte personer. Suiten har panoramautsikt mot skibakkene, og den skiferkledde gasspeisen er med på å skape en varm og stemningsfull atmosfære i rommet.

Skifer Signatur

Ønsker du plass til å utfolde deg, lage egen mat, slappe av foran TV-en i din egen stue, eller nyte morgensolen på en privat veranda? På Skifer Signatur kan du gjøre alt dette og mer til. Selveierleilighetene, som alle har et moderne og elegant design, ble ferdigstilt i 2023 og leies ut av privatpersoner.