Spise

Mmmat! Når kokkene våre lager mat, tilberedes alt med kjærlighet og omhu. Vi bruker lokale råvarer når de er på sitt beste, og lar sesongene styre menyen når det lar seg gjøre.

Spis på Skifer

Restauranten vår er plassert i første etasje. Her kan du se kokkene i full sving mens du nyter lokale smaker fra en variert meny. Restauranten har plass til 230 personer, og vi anbefaler at du booker bord på forhånd.

Group 13

Frokost – åpningstider:

Mandag – fredag: kl. 06:30 – 09:30
Lørdag & søndag: kl. 07:30 – 10:30

Restaurant – åpningstider:

Mandag – lørdag: kl. 18:00 – 21:30
Søndag: stengt.

Take-away pizza

Lyst på en smak av skifer hjemme? Gjør kvelden enkel og koselig med vårt take-away tilbud! Nå tilbyr vi 15% rabatt på alle pizzaer ved take-away bestilling. Bestill din favoritt i dag og ta med restaurantopplevelsen hjem.

Group 14

StudioSkifer

Studio Skifer er vårt intime restaurantkonsept, hvor mat- og vinopplevelsen står i fokus.

StudioSkifer er kun tilgjengelig på satte datoer, som regel 4 – 6 ganger i året. Hold øynene åpne for neste mulighet!

Neste mulighet: Dato for høsten 2024 kommer!

Bordbestilling:
nina.eithun@strawberry.no
Begrenset antall plasser.
Pris kr. 1.150,- per pers.

Våre kokker setter sammen en spennende 7-retters meny bestående av en kombinasjon av lokale- og internasjonale råvarer. Vi tilbyr også et bredt utvalg av viner som er nøye tilpasset måltidet. Menyen vil variere.

Åpningstider:

Torsdag kl. 16:00 – 22:00
Fredag og lørdag kl. 16:00 – 23:00

(Kjøkken stenger 21:30 hver dag)

Hvorfor reise til alpene, når du kan reise til Alpenhaus på Oppdal? Alpenhaus Restaurant og bar henter inspirasjon fra restauranter og bierstuber i alpene, noe som gjenspeiles både i menyen og i den gode stemningen. Her kan du prøve retter som schweinehaxe, gulasjsuppe eller apfelstrudel med vaniljesaus – i fantastiske omgivelser. Velkommen!